O nama

Secret Tiny World je porodični projekat nastao iz jednog prostog razloga: da nas zbliži još više, i da podelimo našu pasiju sa svetom.

 

Ideja o projektu je rođena 2015. godine, kada smo nas tri sestre ostale trudne u razmaku od nekoliko meseci. Teško je opisati kako smo se osećale tada, i preneti taj nivo sreće koju smo osećale. Dok smo lagano spremale dečije sobice i trudile se da sve bude savršeno za dolazak naših beba, došle smo i do teme igračkica koje treba kupiti.

Zdravlje i  razvoj naše dece su nam postali prioritet. Želele smo da okružimo svoju decu najboljim prirodnim materijalima, ali to se pokazalo kao nimalo lak zadatak. Igračke na koje smo nailazile su u većini slučajeva bile ili jeftina plastika, ili totalno nezanimljive. Mi smo želele da to bude nešto lepo na dodir, zanimljivo i zdravo, jer konekcija koju deca naprave sa svojim prvim igračkama je izuzetno bitna, i nismo želele da pravimo kompromise po tom pitanju. Baš tada, u tim trenucima, je rođena ideja: pravićemo igračke same, onakve kakve mi želimo i kakve smatramo da igračke treba da budu. Nakon što smo napravile prvu turu igračaka i videle smo koliko naša deca uživaju igrajući se i mazeći se sa njima, odlučile smo da ih napravimo još. Tu drugu količinu smo isto podelile i našoj, i deci naših prijatelja. Kada smo uvidele koliko su reakcije bile pozitivne, znale smo da smo uradile nešto jako dobro. Brend Secret Tiny World je rođen.

2018. godine, odlučile smo da se u potpunosti posvetimo kreiranju i proizvodnji najmekših, najnežnijih i najinteresantnijih igračaka za svu decu. To je bila najbolja odluka koju smo donele jer svi u Secret Tiny World-u obožavaju svoj posao.

Jako volimo to što radimo, i izuzetno smo ponosni na brend koji pravimo i razvijamo. Svaki proizvod je dugo smišljan, i prošao je sve testove naših malih ali ozbiljnih kritičara, tako da naši kupci to prepoznaju i često nam se vraćaju.

Hvala vam na velikoj podršci, jer mi smo tu zbog vas, i hvala vam što ste nam omogućili da radimo ono što volimo.

S Poštovanjem,

Tim Secret Tiny World

jole i ivka.jpg

Drugi pišu o nama

Online magazin Lola 

Lola-450x175_baner.png

Fondacija Novak Djoković

Imali smo zanimljiv razgovor sa Brankicom, glavnom i odgovrnom urednicom magazina Lola. Pročitajte članak ovde

Našli smo se među 10 preduzetnika koji ulepšavaju detinjstvo naših mališana. Pročitajte članak ovde.

djokovic.png

Original Magazin

ORIGINAL-logo.jpg

Lepota i zdravlje

U okviru rubrike, Veliki a mali preduzetnici & kreativci, u 52. izdanju ovog časopisa, našao se i naš tajni mali svet. Besplatan primerak 52. izdanja možete pronaći ovde.

Bili smo nedeljni favoriti časopisa Lepote i zdravlje u okviru rubrike TRENDING.

lepota.png

Original magazin

U okviru rubrike Budi preduzetnik u 50. štampanom izdanju ovog časopisa, upoznajete se našim tajnim malim svetom.

ORIGINAL-logo.jpg

MojNoviSad.com

U okviru rubrike Novosađani, našli smo se i mi i naš tajni mali svet. Pročitajte članak ovde.

moj novi sad.png

Visit NS

U okviru rubrike Lica Novog Sada, našli smo se i mi. Pročitajte članak ovde.

visitns_logo.png