Uslovi kupovine

Korisnički servis

 

Poručivanje

 

Pre korišćenja usluga na secrettinyworld.com, pažljivo pročitajte sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu znači da ste ove uslove pročitali, razumeli I da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko ne prihvatate ove uslove bez ograničenja, molimo Vas da ne koristite naš sajt.

Nakon što ste poručili željene proizvode I potvrdili plaćanje, na Vašu email adresu će stići potvrda da smo primili Vašu porudžbinu. Nakon što proizvodi budu poslati na adresu koju ste uneli prilikom poručivanja, email sa potvrdom I brojem pošiljke će Vam biti poslat.

Cena dostave će biti automatski dodata na iznos porudžbine.

Sve cene izražene su u Dinarima (RSD), međutim, ukoliko se odlučite da plaćate karticom online, vaša kartica će se teretiti u Dolarima, po kursu 2 Check out provajdera.

Politika privatnosti i bezbednosti

 

Dobrodošli na sajt SecretTinyWorld.com

Politika Privatnosti i Internet Kolačića važi za sve informacije koje sakupimo na secrettinyworld.com

Vašu privatnost shvatamo veoma ozbiljno, stoga informacije koje sakupljamo su samo one najneophodnije koje su potrebne da bi porudžbine i dostave bile obavljene bez greške. Garantujemo da nijedan podatak nije i neće biti podeljen sa bilo kojim trećim licem van organizacije. Sajt je u vlasništvu i pod održavanjem Secret Tiny World.

Posetom sajtu, pristajete na uslove opisane u Politici Privatnosti i Internet Kolačića.

 

Podaci koje prikupljamo:

Lični podaci: ime, prezime, adresa za dostavu, broj telefona, email adresa, detalji za naplatu i račun, datum rođenja, detalji za poklon sertifikat, pol, nacionalnost.

  • Informacije o transakciji: detalji porudžbine, detalji o kupljenom proizvodu, datum i vreme porudžbine, detalji o otkazanim porudžbinama i detalji o odustajanju od kupovine i pražnjenju korpe, posebne zahteve i detalje o personalizovanju proizvoda

  • Informacije o trećim licima: informacije od kurirske službe

  • Informacije koje nam date prilikom online ili offline istraživanja, tokom promocija i sniženja, kao i pri registraciji proizvoda

 

Naš sajt koristi “cookies”- internet kolačiće (veoma mali paketi informacija koje naš sajt pohranjuje na vašem uređaju) zarad poboljšanja naše ponude i usluge.  

Metode plaćanja

Plaćanje pouzećem – Ovaj način plaćanja važi samo za Republiku Srbiju, preko kurirske službe. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima (RSD).

 

Kreditne Kartice: Visa, MasterCard, American Express. Sigurnosno plaćanje putem 2Checkout. Ukoliko koristite ovaj način plaćanja, iznos će vam biti naplaćen u USD (dolarima).